Prateći evropske i svjetske standarde, BoWiDo je za domaće i inostrano tržište shodno tome i odabrao za svoje primarne dobavljače LB Profile, Schüco, Reynaers i Aliplast. Cjelokupni proces prizvodnje praćen je vrhunskim softverskim alatima poput Klaes-a, Schücal-a i Orgadata-e.

BoWiDo koji je svoju proizvodnju započeo sa samo deset radnika i jednim kamionom izvoza mjesečno, danas 2021 godine broji preko 150 uposlenika. Impozantan kvalitet usluga i konkurentnost na tržištu, uslovili su izvoz i do dva kamiona proizvoda dnevno za zemlje Beneluxa, te uskoro je u procesu i projekat kojim će BoWiDo obuhvatiti i njemačko tržište.

Fabrika proizvodnje BoWiDo raspolaže najnovijim i najsavremenijim brendovima mašinskog pogona za PVC i ALU.
Urban, Pertici, Thorwesten, AF500 Schüco, Elumatec su samo neke od vrhunsko tehnološko kvalitetnih mašina, koje mogu da odgovore na sve zahtjeve naših kupaca.

Kako bi svoj široki asortiman upotpunili vrhunskim kvalitetom, jedan od ciljeva BoWiDo je i širenje naših partnerskih i dobavljačkih resursa, kroz primjenu Roto okova, HAPS i Schüco baglama, te FUHR i G-U brave.

Kroz uslugu foliranja PVC profila, koriste se Continental i Renolit folije, dok se za plastifikaciju ALU profila koriste boje proizvođača TIGER i IGP, a sve u zavisnosti od potreba kupaca.

BoWiDo d.o.o danas je jedna od vodećih renomiranih fabrika za PVC i ALU proizvodnju u BiH koja prati u korak, sve visoko zahtjevne standarde kako Bosanskohercegovačkog tako i inostranog tržišta.

NAŠI PARTNERI

150 OBUČENIH UPOSLENIKA
400 DNEVNO ISPORUČENIH ELEMENATA
750 ZADOVOLJNIH KLIJENATA
40 VRHUNSKO TEHNOLOŠKIH MAŠINA

Pouzdani i brzi!

BoWiDo koji je svoju proizvodnju započeo sa samo deset radnika i jednim kamionom izvoza mjesečno, danas 2021 godine broji preko 150 uposlenika. Impozantan kvalitet usluga i konkurentnost na tržištu, uslovili su izvoz i do dva kamiona proizvoda dnevno za zemlje Beneluxa, te uskoro je u procesu i projekat kojim će BoWiDo obuhvatiti i Njemačko tržište.

FOTO GALERIJA NAŠE PROIZVODNJE

NAŠE REFERENCE